Kleine korrel,revolutionair resultaat

HemCell

HemCell biopolymers is een revolutionaire Nederlandse ontwikkeling in de strijd tegen microplastics. Voor de markt die op zoek is naar een verantwoord alternatief voor plastic is HemCell granulaat als het ei van Columbus. We ontwikkelden deze ‘korrel van Columbus’ voor bedrijven en (semi-)overheden die willen en moeten verduurzamen. HemCell is 100% biobased en maakt industrieel composteren overbodig. De grondstof is koude grond composteerbaar, makkelijk verwerkbaar en milieuvriendelijk onweerstaanbaar. Een kleine korrel, met grote impact. Niet op het milieu, maar in de strijd tegen microplastics.
Emper
Emper

De ervaring van HemCell

Voor HemCell wilden wij een website laten ontwerpen die aan de eisen van deze tijd voldoet, waarbij onze belangrijke missie ‘Beat Microplastics’ duidelijk overgebracht wordt. Daarbij kozen wij voor het enthousiaste team van Emper om een nieuw logo te bedenken, ons merk te branden en een frisse nieuwe look te laten creëren.

Na enkele inventarisatiegesprekken werd er een duidelijk plan en schetsontwerp gemaakt. Wij kregen helder advies over de te volgen stappen om de juiste doelgroep te bereiken. Het hele traject resulteerde in een heldere nieuwe website met een frisse uitstraling waarbij onze boodschap uitstekend naar voren komt.

Over onze nieuwe brochure, welke in dezelfde sfeer is ontworpen, krijgen wij al veel positieve reacties. Wij bevelen het team van Emper van harte aan.

Bekijk de website

Zullen we samenwerken?

mail naar info@emper.nl of app 06 39409827
 

Emper werkt

V&S Foodspecialist

Rebranding

Nieuwenhuis Buitenleven

Corporate identity

Holland Rijnland Wonen

Communicatiecampagne

Cornels

Branding

VanVelzen

Rebranding

Quint Art

Corporate website

Olympia

OBO-scholen

Vitaal Concern

Corporate identity

Kleen4Care

Corporate identity

Brookland

Restaurant Plein6

Osborne Clarke

Werken-bij website + social media

Padua

Communicatie & rebranding

Terschelling

Corporate identity