Werkt aan JUB Holland

Hofleverancier van kleur

JUB Holland

JUB Holland is een modern bloembollenbedrijf met een breed aanbod in zowel het retail als landscape assortiment. JUB Holland levert graag een bijdrage aan een groene en kleurrijke omgeving. Van vroeg in het voorjaar tot laat in de zomer brengen onze bolbloemen kleur in zowel tuinen als in het openbaar groen.

JUB Holland hecht veel waarde aan een duurzame en milieubewuste teelt van bloembollen. Op het veld streven wij ernaar om het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen tot een minimum te reduceren. Al jaren zijn wij daarom actief deelnemer in MPS en bovendien proberen wij door veredeling nieuwe tulpen soorten te kweken, welke minder vatbaar zijn voor ziekten.

Emper
Emper

De ervaring van JUB

Na jaren dezelfde website te hebben waren we als bedrijf toe aan vernieuwing en zijn wij op aanraden van Lined de samenwerking met Steven aangegaan. Dit bleek direct een welkome aanvulling omdat hij ons hielp het eens van een andere kant te bekijken. Ondanks ons voornemen het nu echt anders in te steken, waren wij toch geneigd weer voor het oude vertrouwde te kiezen. Steven wist ons met zijn ontwerpen te overtuigen om het eens anders te doen en we zijn dan ook enorm trots op het uiteindelijke resultaat.

Bekijk de website

Zullen we samenwerken?

mail naar info@emper.nl of app 06 39409827
 

Emper werkt

Osborne Clarke

Werken-bij website + social media

Brookland

Cornels

Branding

Restaurant Plein6

V&S Foodspecialist

Rebranding

Kleen4Care

Corporate identity

Terschelling

Corporate identity

Holland Rijnland Wonen

Communicatiecampagne

Nieuwenhuis Buitenleven

Corporate identity

Quint Art

Corporate website

Vitaal Concern

Corporate identity

VanVelzen

Rebranding

Padua

Communicatie & rebranding