Kunstenaars in print

Quint Art

We willen graag een website waar je hoogwaardige kunst kunnen bestellen. Dat was de vraag. We bedachten de naam: Quint Art, wat staat voor de kernwaarden: Quality Print Art. We gingen aan de slag met het design van de webshop en ontwikkelde een volledig geautomatiseerd platform voor het bewerken en bestellen van hoogwaardige kunst en foto's.

Emper
Emper
Emper
Emper
Emper

 

De ervaring van Quint Art

Vanaf het eerste gesprek was de communicatie met Emper professioneel, maar ook persoonlijk! Emper wist onze wensen perfect te vertalen naar een gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke website en huisstijl. Ook het technische gedeelte en de werkprocessen op de achtergrond van de website zijn zo ingericht dat wij er makkelijk mee kunnen werken. Wat wij het meest waarderen aan Emper is dat ze met ons meedenken, zelfs verder dat we hadden verwacht! Ze komen altijd met verrassende ideeën en goede adviezen!

Kim Vermeer

Bekijk de website

Emper
Emper
Emper

Ontdek de wereld van printkunst en laat je creativiteit de vrije loop!

Bij Quint Art geloven ze dat elk huis en kantoor een uniek kunstwerk verdient. Ze zijn specialisten in het leveren van printkunst van mooie kwaliteit die je interieur transformeert en je persoonlijke stijl weerspiegelt. Quint Art wil de beste kwaliteit wanddecoratie aanbieden en toegankelijk maken voor iedereen. Elk stuk dat de deuren verlaat is met zorg en liefde gemaakt. Ze geloven dat de kunst de kracht heeft om inspiratie te bieden en een ruimte tot leven te brengen. En dat alles voor een betaalbare prijs!

Bekijk de website

Emper
Emper
Emper
Emper
Emper
Emper

Wil je dit ook?

mail naar info@emper.nl of app 06 39409827
 

Emper werkt

Kleen4Care

Corporate identity

Cornels

Branding

Olympia

Padua

Communicatie & rebranding

Brookland

VanVelzen

Rebranding

V&S Foodspecialist

Rebranding

Nieuwenhuis Buitenleven

Corporate identity

Holland Rijnland Wonen

Communicatiecampagne

Restaurant Plein6

Osborne Clarke

Werken-bij website + social media

OBO-scholen

Vitaal Concern

Corporate identity

Terschelling

Corporate identity