Laat je inspireren

Het mooiste Waddeneiland van Nederland

Terschelling

In opdracht van Isabel Mosk van Sherpa’s Stories mochten wij werken aan de huisstijl en de website van Terschelling. Terschelling.site is de officiële website voor Terschelling als toeristische bestemming. Laat je inspireren en bekijk wat deze parel der Wadden te bieden heeft. Op zoek naar rust, natuur, cultuur, of liever een actieve vakantie? Terschelling heeft het. Ze hopen jullie gauw op het mooie eiland te verwelkomen. Ontdek Terschelling online voor een dagelijkse dosis Terschelling inspiratie!
Emper
Emper
Emper
Emper
Emper
Emper
Emper
Emper
Emper
Emper

Terschelling

Terschelling.site is de officiële website voor Terschelling als toeristische bestemming. De website wordt beheerd door TerschellingPartners. Maak kennis met het schitterende Waddeneiland Terschelling.

Ontdek Terschelling online

Emper
Emper
Emper
Emper
Emper
Emper
Emper
Emper

Satirische campagne: Terschelling All-Inclusive

De satirische campagne “Terschelling All-Inclusive” spoorde bezoekers met een vette knipoog aan in het najaar een trip naar Terschelling te boeken. De reacties waren niets dan positief en de campagne geneerde zo 5 miljoen impressies. Dit leidde tot 45.000 bezoeken aan de campagnewebsite en bijna 12.000 bezoeken aan het “Plan je reis” gedeelte van Terschelling.site. Emper ontwikkelde de huisstijl en het opvallende campagne logo. 

Update: All-inclusive campagne Terschelling wint X. Festival Award!

Emper
Emper
Emper

Heb je ook een eiland?

mail naar info@emper.nl of app 06 39409827
 

Emper werkt

VanVelzen

Rebranding

Osborne Clarke

Werken-bij website + social media

Nieuwenhuis Buitenleven

Corporate identity

Kleen4Care

Corporate identity

Quint Art

Corporate website

Cornels

Branding

V&S Foodspecialist

Rebranding

Vitaal Concern

Corporate identity

Padua

Communicatie & rebranding