Een werken-bij website werkt!


Ben je op zoek naar een manier om anderen te laten zien hoe het is om bij jouw bedrijf te werken? Overweeg dan om een werken-bij website te maken. Dit is dé mogelijkheid om nieuw personeel aan te trekken. Hier zijn enkele redenen waarom dit voor jou interessant kan zijn:

Eerste indruk: Een goede werken-bij website fungeert als jouw digitale visitekaartje voor potentiële werknemers. Hier kunnen ze direct zien wat jouw bedrijf onderscheidend maakt, wat jullie belangrijk vinden en hoe het er bijvoorbeeld aan toe gaat op de werkvloer.

Werving zonder gedoe: Met een werken-bij website maak je het sollicitatieproces toegankelijker en gemakkelijker. Hoe is de werksfeer? Wat zijn de groeimogelijkheden? Alle informatie die sollicitanten nodig hebben over vacatures, vereisten en de sollicitatieprocedure staat overzichtelijk op één online plek. Dit bespaart tijd en moeite voor zowel hen als jou.

Werk aan je merk: Door een werken-bij website te hebben, geef je je werkgeversmerk een impuls. Je kunt laten zien waar je bedrijf voor staat en wat het aantrekkelijk maakt om er te werken. Een goed ontwikkelde werken-bij website kan je reputatie als werkgever aanzienlijk verbeteren.

Media mix: Op jouw werken-bij website kun je diverse soorten media gebruiken, zoals foto's, video's en verhalen van medewerkers. Hierdoor krijgen sollicitanten een realistisch beeld van de bedrijfscultuur en werksfeer, evenals de mensen die er werken.

Doelgericht: Door specifieke content te plaatsen, kun je verschillende groepen sollicitanten aanspreken. Of je nu professionals, recent afgestudeerden of stagiaires zoekt, je kunt de inhoud aanpassen aan hun interesses en behoeften.

Lange termijn impact: Een goed opgezette werken-bij website heeft blijvende impact. Zelfs als er op dit moment geen vacatures zijn, kunnen geïnteresseerde sollicitanten de site bookmarken en later terugkomen wanneer er wel vacatures zijn.

Het creëren van een werken-bij website is investeren in de toekomst van je merk. Het laat een blijvende indruk achter, trekt potentieel talent aan en presenteert je bedrijfscultuur op een unieke manier. Dus, als je je wilt onderscheiden in de zoektocht naar nieuw personeel, dan is een werken-bij website zeker iets voor jou!

Voorbeelden werken-bij website:

Nog meer lezen

Vacatures

Zoek jij een nieuwe uitdaging?

Trots op je merk?

Claim het met een merkregistratie!

Emper hoofdsponsor SJC Jeugd Arena

Wij werken ook graag vanuit de basis.

Bedrijfsvideo

Meer dan alleen beelden

Merken waarvoor wij werken

Overzicht van onze gezamenlijke ervaring