Emper hoofdsponsor SJC Jeugd Arena

Noordwijk - Creatief online en offline bureau Emper in Noordwijk is hoofdsponsor geworden van de SJC Jeugd Arena. Deze arena wordt voor de komende drie jaar omgedoopt tot de SJC - Emper Jeugd Arena. Op woensdagmiddag 14 september jl. is de sponsorovereenkomst getekend.
Emper

Voetbalvereniging SJC Noordwijk

Voetbalvereniging SJC heeft voor het nieuwe jeugdveld een special sponsorpakket samengesteld. De sponsorgelden worden gebruikt voor onder andere extra begeleiding, uitjes en materialen voor alle jeugdspelers, van recreatie tot selectie. Van Ukkies (5-jarigen), Toppers (6-jarigen) tot jeugdleden onder 7 t/m onder 19. De signing van de hoofdsponsor op en rond het jeugdveld wordt de komende weken gerealiseerd.

SJC is één van de twaalf clubs in Nederland die komend seizoen jeugdinterlands gaan organiseren. Onlangs is hierover een tweejarige overeenkomst met de KNVB getekend.

Emper werkt aan je merk.

Het bureau is opgericht door Léon Koelewijn, Steven Boot en Amanda Polling. Drie creatieve ondernemers uit de Duin- en Bollenstreek die hun krachten hebben gebundeld. Die nu met een team van zes specialisten werken aan merken van ondernemend Nederland. Waarbij identiteit en DNA de bodem vormen onder elk communicatieconcept. Léon Koelewijn: ‘Wij werken ook graag vanuit de basis.’

Nog meer lezen

Trots op je merk?

Claim het met een merkregistratie!

Merken waarvoor wij werken

Overzicht van onze gezamenlijke ervaring

Een werken-bij website werkt

Investeer in de toekomst van je merk

Bedrijfsvideo

Meer dan alleen beelden

Vacatures

Zoek jij een nieuwe uitdaging?