Communicatie en creatie

Zoek je een partij voor jouw marketing, communicatie en creatie?

Hallo en welkom. Bij Emper hebben we alles in huis om jou en je klant te verrassen: online én offline. Van huisstijl tot communicatiecampagne, van website tot videoproductie, van nieuwsbrief tot (internationale) conferentie: wij bedenken én regelen het.

Doeltreffend communiceren

Communicatie met je klant, dat is waar het om draait. We sturen niet op communicatiemiddelen, maar op het gewenste effect. Doeltreffende communicatie gaat dan ook veel verder dan het zenden van boodschappen. Daarom werken wij aan interactie met impact. Kijken we naar de vraag en de behoefte van je klant en hoe je daar optimaal op aan kunt sluiten. Hoe gieten we dat in een effectief communicatieplan en welke communicatiemiddelen passen daarbij?

Kosten MarCom?

Wat zijn de kosten van MarCom? Daar kunnen we niet 1,2,3 antwoord op geven. De kosten hangen samen met een flink aantal factoren. Het vertrekpunt is belangrijk. Waar sta je met MarCom binnen je bedrijf? Wat is er al aanwezig en wat mogen we voor je doen? Hebben we de informatie die we nodig hebben, dan maken we een heldere prijsopgave, passend bij iedere projectfase.

Communicatie is maatwerk

Zoek je een kopietje van de MarCom-plannen van jouw concurrent? Dat wordt ‘m niet. Jouw bedrijf en jouw klanten zijn uniek. Jouw producten en diensten zijn uniek. En dat moet je terugzien in jouw marketing en communicatie. Daarom werkt Emper aan jouw merk. Daarom komen we met unieke creatieve communicatieconcepten. Met onderscheidende en effectieve communicatie.

Wil jij dat ook voor jouw bedrijf?

Neem contact op met Amanda. Want Amanda regelt het! 

amanda@emper.nl of 06 31 939 123

  • Creatief, ervaren en betrokken
  • Oog voor de kleinste details
  • Neemt werk uit handen
  • Denkt in kansen en oplossingen
  • MarComt vanuit Noordwijk voor heel NL